I Care Producties maakt Op naar de Top voor RTL 4
zondag 6 november 2022

I Care Producties maakt Op naar de Top voor RTL 4

In het nieuwe RTL 4-programma Op naar de Top ontvangt vastgoedondernemer en levensgenieter Paul de Römph diverse interessante gasten in het Oostenrijkse Westendorf.

Op naar de Top is vanaf zondag 20 november wekelijks te zien om 17.00 uur bij RTL 4. De serie is gemaakt door I Care Producties.

Paul de Römph ontvangt bijvoorbeeld de beroemde sterrenkok Henk Savelberg, die al tientallen jaren op het allerhoogste niveau presteert. Ook nu nog, terwijl hij bijna 70 is, runt Henk met veel passie zijn met een Michelinster bekroond restaurant Savelberg in het Thaise Bangkok. Op de vraag van Paul wat hem nog steeds drijft antwoord Henk openhartig dat hij nog steeds de drang heeft om erbij te blijven horen, om niet vergeten te willen worden.

Paul gaat ook op pad met presentator Sander Janson (foto), die tegenover Paul zeer openhartig is over zijn privéleven. In Innsbruck krijgt Paul een prachtige architectuurrondleiding van zijn vaste architect Michael Kanjh en praat hij met hem over alle prachtige vastgoedprojecten die ze samen hebben gerealiseerd.

Op naar de Top

Voor zijn allerbeste vriend Gé Tegelaar vervult Paul een lang gekoesterde wens hoog boven de Oostenrijkse Alpen. En met zijn horecatijger Esther Ross heeft hij een confronterend gesprek. Esther runt voor Paul de twee Glennies restaurants in Paul’s complexen in Westendorf en Niederau en ze neemt geen blad voor de mond in haar samenwerking met Paul. En dát is even wennen voor de baas.

Paul de Römph laat de kijker in de serie Op naar de Top kennismaken met de mooiste plekken in het Oostenrijkse Tirol terwijl hij interessante en onderhoudende gesprekken voert. En bij goed gastheerschap hoort natuurlijk ook een lekker drankje en een heerlijk hapje. De levensgenieter Paul legt zijn gasten dan ook lekker in de watten.

Bron: I Care Producties/BM

Bericht delen