I Care Producties maakt nieuw seizoen Het Echte Leven in de Dierentuin
dinsdag 21 februari 2023

I Care Producties maakt nieuw seizoen Het Echte Leven in de Dierentuin

Het is een vruchtbaar seizoen: zo doen papegaaiduikerkuiken Fie, babygorilla Ajabu en het pasgeboren bizonkalfje Carolien hun intrede in de dierentuin. In de eerste aflevering leggen de verborgen camera’s vast hoe deze jonge dieren het leven vol verrassingen en gevaren ontdekken.

Ondertussen komen de aangespoelde zeepaardjes op kracht in de dierentuin en maken ze zich op voor een spannende reis terug naar zee. En er is heugelijk nieuws bij de rode panda’s. Oftewel, Het Echte Leven in de Dierentuin is terug.

Het programma is elke zondag vanaf 26 februari te zien om 21.35 uur op NPO 1. Het leven van de dieren wordt dag en nacht vastgelegd met verborgen en vaste camera’s, dichterbij dan je als bezoeker ooit komt.

Gepassioneerde verzorgers vertellen wat hierachter schuilgaat: werken aan soortbehoud, natuurbescherming en wetenschappelijk onderzoek. Hartverwarmende avonturen met soms bikkelharde strijd maar ook opbloeiende relaties en nieuw leven. Het Echte Leven in de Dierentuin is een coproductie van NTR en I Care Producties.

Bron: NTR/BM

Bericht delen