Human Factor TV produceert nieuw seizoen M
zaterdag 28 maart 2020

Human Factor TV produceert nieuw seizoen M

In M bespreekt Margriet van der Linden het nieuws van de dag en ontvangt zij gasten uit de actualiteit, politiek, sport, amusement en cultuur. Op maandag 30 maart keert zij terug met een nieuw seizoen. Elke werkdag tussen 19.00 en 20.00 uur op NPO 1.

Ook bij M wordt gestart in een studio zonder publiek. Het programma zal worden aangepast naar de huidige omstandigheden met uiteraard veel aandacht voor de voorlopig nieuwe werkelijkheid in ons land. En daarnaast komen ook vertrouwde rubrieken zoals M’s Boekenclub, het M-Panel en Musée M terug.

Margriet van der Linden: “Een nieuw seizoen M. Het zijn buitengewone omstandigheden om van start te gaan, maar het is voor alle mensen een vreemde, onzekere periode. Ik ga er alles aan doen om, voor zover dat binnen de omstandigheden past en verantwoord is, ’s avonds om 19.00 uur een handreiking naar de kijker te doen, met gesprekken die ons bij de tijd houden, maar hopelijk evengoed ook wel eens uit de tijd halen.”

Credits
Omroep: KRO-NCRV
Producent: Human Factor TV, Irene van den Brekel
Presentatie: Margriet van der Linden
Regie: Jan Gitsels, Gerben van den Hoven, Henk van Engen, Marnix Kaart
Eindredactie: Nico Arends
Eindredactie KRO-NCRV: Henk van der Aa
Redactie: Armando Pes Brouwer, Eveline de Vletter, Cathrien Maas, Anne-Will Fisser, Fanny van de Reijt, Katja van Akkeren, Tamar Bot, Tim van Golen, Berend Sommer, Eveline van Gils, Meike Huber, Esther Janssen, Karen van Andel, Mark Robinson, Bip van den Neste, Annefleur Schipper, Jikke Douwes, Jos de Groot, Derk van Voorst
Beeldredactie: Erik Basselier, Bald Mulders, Sonny Lensen Productie: Jos van Genderen, Sophia Hamers, Bibi van Troost, Jennifer Burger, Maarten Bruggeman
Visagie: Toop Garvelink, Sarina Overbosch, Carolina Leenders
Styling: Babette Tielrooij
Faciliteiten: NEP, Chain, Light-h-art, Faber Audiovisuals, Yellowspot, Unbranded
Lengte in minuten: 50
Aantal afleveringen: 53
Locatie: Westergasfabriek, Studio 1
Website: www.kro-ncrv.nl/m
Première: 30 maart, NPO 1

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen