Het Volk maakt Mitchel aan de Maas voor SBS6
vrijdag 17 februari 2023

Het Volk maakt Mitchel aan de Maas voor SBS6

Hij haalt geluk uit kleine dingen, leeft in het moment en heeft energie voor tien: de immer opgewekte Rotterdamse stadsbeheerder Mitchel Viljeer. Trots op zijn werk, op de stad en op de mensen die voor de stad zorgen, de stad veilig maken en schoonhouden: vuilnismannen en -vrouwen, reinigers en gladheidsbestrijders.

In de nieuwe realityserie Mitchel aan de Maas volgen we de energieke Mitchel bij werkzaamheden binnen de gemeente die door zijn ogen van uitzonderlijke schoonheid zijn, en zien we hoe hij zich met zijn collega’s voorbereidt op evenementen als Feyenoord – Ajax, de marathon van Rotterdam en het bezoek van de koninklijke familie op Koningsdag 2023. Mitchel aan de Maas is vanaf 11 april iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6.

Mitchel genoot in 2021 landelijke bekendheid met een vlog waarin hij vastlegde hoe hij met collega’s in het holst van de nacht de besneeuwde wegen van Rotterdam begaanbaar maakte. Met zijn collega’s laat Mitchel in Mitchel aan de Maas zien hoe mooi wereldstad Rotterdam is en stelt hij ons voor aan haar markante inwoners.

Elke dag zetten zij zich met elkaar in om Rotterdam gezellig en leefbaar te houden. Ze dragen zorg voor alle bruggen, tunnels en bomen, voor milieuhandhaving, afvalinzameling en het reinigen van straten en pleinen. En ook al gaat dat nooit zonder slag of stoot, het gebeurt dankzij Mitchel altijd met volle overgave. Er gaat in 010 geen dag voorbij zonder dat de haartjes op zijn armen overeind gaan staan en hij iedereen om zich heen aansteekt met zijn bewonderingswaardige enthousiasme en eindeloze authenticiteit.

Mitchel aan de Maas is geproduceerd door Het Volk en geregisseerd door Timon Moll, de regisseur van onder meer Chateau Meiland.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Wessel de Groot/Talpa

Bericht delen