Herriemakers maakt nieuw seizoen Make Up Your Mind
zondag 11 juni 2023

Herriemakers maakt nieuw seizoen Make Up Your Mind

Make Up Your Mind keert binnenkort terug met een nieuw seizoen bij RTL 4. Herald Adolfs en zijn partner Carlo Boszhard hebben dat gemeld in RTL Boulevard. Herriemakers is de producent.

Vijfentwintig bekende Nederlanders laten zich in Make Up Your Mind transformeren tot dragqueens, inclusief hoge hakken, make-up en spectaculaire outfits. Aan de twee panels, onder leiding van teamcaptains Nikkie De Jager en Fred van Leer, de taak om te raden wie er schuilgaat achter de wimpers, stiletto’s en pruiken.

Make Up Your Mind ging in 2021 van start met een eenmalige aflevering die 1,7 miljoen kijkers trok. In 2022 en 2023 volgden al volledige seizoenen van het programma. De populariteit van het programma komt onder andere voort uit de boodschap van acceptatie en inclusiviteit. Het format heeft inmiddels ook buiten Nederland succesvolle resultaten opgeleverd, zo is het programma te zien op RTL in Duitsland en verkocht aan zenders in Italië (RAI) en België (VTM).

Verder is het een droom van Carlo Boszhard om het format ook aan Spanje en enkele Scandinavische landen te verkopen, zo vertelde hij in RTL Boulevard.

Bron: BM
Foto: Rob Jacobs/RTL

Bericht delen