Gooische Vrouwen komt eind 2024 terug met nieuw seizoen
dinsdag 21 november 2023

Gooische Vrouwen komt eind 2024 terug met nieuw seizoen

De hitserie Gooische Vrouwen keert eind 2024 terug op de televisie. Dat bevestigt Talpa. De serie was eerder van 2005 tot 2009 te zien.

In samenwerking met Videoland wordt er gewerkt aan een nieuw seizoen van Gooische Vrouwen, naar een idee van Linda de Mol en geregisseerd door Will Koopman.

Linda de Mol laat het volgende weten aan BM: “Sinds een aantal maanden ben ik druk bezig ben om samen met Frank Houtappels en dramaturg Lex Passchier nieuwe afleveringen te schrijven voor Gooische Vrouwen. Will Koopman zal opnieuw de regie voor haar rekening nemen en echt iedereen doet weer mee. Alle vier de Gooische Vrouwen, Martin Morero, tante Cor, Dokter Rossi, Yari… Na de tweede bioscoopfilm waarin we als oude besjes eindigden heb ik lang gedacht ‘het is klaar’, maar toen ik vorig jaar And just like that zag realiseerde ik me hoe ik het gemist had.”

“De ongedwongen lol, de vriendschap, het verzamelen van Gooische verhalen, het huilen van het lachen op de set, de geweldige acteurs en hoe leuk het was dat kijkers er zo van genoten. De karakters zijn nog steeds een begrip, ook bij een jongere generatie. Geweldig dat we voor Videoland en SBS6 een nieuwe serie van acht afleveringen mogen gaan maken. Ik verheug me er enorm op om met Susan, Tjitske, Lies en Will, die ook in het echte leven ware vriendinnen bleken te zijn, volgend jaar te gaan draaien.”

Gooische Vrouwen gaat over vier vriendinnen uit Het Gooi en was van 2005 tot en met 2009 op televisie te zien. Daarna volgden twee films in 2011 en 2014, die allebei meer dan twee miljoen bezoekers trokken.

Bron: BM

Bericht delen