Flikken Maastricht keert terug in februari
maandag 19 december 2022

Flikken Maastricht keert terug in februari

Producent Hollands Licht en AVROTROS hebben bekendgemaakt dat het zeventiende seizoen van de populaire serie Flikken Maastricht in februari 2023 van start gaat.

Het zestiende seizoen van de misdaadserie eindigde met een cliffhanger: Eva van Dongen (Angela Schijf) en Eddie (Tygo Gernandt) hielden elkaar onder schot, terwijl Floris Wolfs (Victor Reinier) zijn partner aanspoorde om de trekker over te halen.

‘Zal Eva schieten of is Eddie haar te slim af? Je ziet het op vrijdag 17 februari, dan start het nieuwe seizoen’, zo melden de makers op Instagram. Het vorige seizoen eindigde met 1.860.000 kijkers en de verwachting is dat ook in het nieuwe seizoen veel kijkers de serie volgen.

Nelsje Musch-Elzinga, producent Hollands Licht: “We zijn de NPO en AVROTROS dankbaar voor het vertrouwen. De lopende meerjarenafspraak (in 2024 komt er ook een nieuw seizoen -red.) geeft ons team de kans om volop door te bouwen aan het vertrouwde succes én om zich creatief uit te leven in een lange lijn over meerdere seizoenen heen, waarmee we de kijkers nog meer spanning kunnen bieden.”

Bron: BM

Bericht delen