Fiction Valley maakt derde seizoen Mocro Maffia
woensdag 1 april 2020

Fiction Valley maakt derde seizoen Mocro Maffia

De populaire serie Mocro Maffia krijgt een derde seizoen. Het tweede seizoen, dat sinds 20 maart te zien is, blijkt de best bekeken release bij Videoland van een scripted serie tot nu toe. Daarnaast ontving het tweede seizoen goede recensies met vier van de vijf sterren in onder meer de Volkskrant, NRC en het Algemeen Dagblad.

Wanneer het derde seizoen bij Videoland te zien is wordt later bekendgemaakt. Na de seizoensfinale was de vraag naar een derde seizoen groot: “Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste. Na de laatste aflevering werden we overspoeld met de vraag of er een derde seizoen komt. Ik ben blij dat we nu al aan kunnen kondigen dat we die samen met Videoland gaan maken”, aldus Creatief Producent Achmed Akkabi.

Seizoen twee van de fictieve serie Mocro Maffia gaat verder waar seizoen één is gestopt. Na gevlucht te zijn uit de gevangenis is iedereen bezig met de vraag: “Waar is Romano?” De geruchten gaan dat hij ondergedoken zit in het buitenland, maar journalist Rein is ervan overtuigd dat hij gewoon in Nederland zit. Muis wil keiharde wraak op de moord van zijn broer Elias en de verkrachting van zijn zus Nadira, maar van zijn neef Adil moet hij zich schuilhouden.

Waar seizoen één van Mocro Maffia zich in Nederland en België afspeelde, laat het tweede seizoen meer van de internationale omvang van de cocaïne-industrie zien. Het tweede seizoen van Mocro Maffia bestaat uit zeven afleveringen en is geschreven door Achmed Akkabi, Ashar Medina en Oscar van Woensel. De regie van het tweede seizoen ligt in handen van Mustafa Duygulu en Victor D. Ponten, de productie wordt verzorgd door Fiction Valley.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen