Fabiola produceert Over Winnaars voor RTL 4
woensdag 26 augustus 2020

Fabiola produceert Over Winnaars voor RTL 4

In het nieuwe RTL 4-programma Over Winnaars gaan mensen met een fysieke beperking of ingrijpende ziekte het onmogelijke toch mogelijk maken. Samen met presentator Jamai Loman gaan de deelnemers de uitdaging aan om plannen, passies of ambities die ze door hun beperking hebben weggestopt of niet meer mogelijk leken, tóch waarmaken.

De eerste uitzending van Over Winnaars is op zondag 18 oktober om 21.30 uur bij RTL 4 te zien. Het programma is een van oorsprong Vlaams format van Lecter Media. De Nederlandse versie van Over Winnaars wordt geproduceerd door Fabiola.

In de eerste aflevering gaat presentator Jamai Loman langs bij de 36-jarige Sarah uit Emmen. Genietend van een bruisend bestaan als student neemt het leven voor Sarah op haar 22ste een brute afslag. Haperende benen en vage klachten leiden tot de diagnose MS. De eerste jaren nog in milde vorm, maar de laatste jaren is ze veroordeeld tot leven in een rolstoel.

En dat is zeker voor de extraverte Sarah een crime. Ze wil shinen en als stoere vrouw op een podium het publiek versteld doen staan. Kansloos? Jamai daagt haar uit om met hem af te reizen naar Las Vegas waar zij mag optreden in een show van Hans Klok.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Hélène Wiesenhaan/RTL

Bericht delen