Fabiola maakt realityserie over rijke, succesvolle Nederlanders voor SBS6
donderdag 24 december 2020

Fabiola maakt realityserie over rijke, succesvolle Nederlanders voor SBS6

Het nieuwe programma The Sky is the Limit: rijk en succesvol in Nederland geeft een inkijk in het leven van de ‘happy few’ in Nederland. We volgen tien ambitieuze, succesvolle en soms flamboyante Nederlanders. Van Parijs tot Dubai, van Amsterdam tot Londen.

Zij tonen hun luxueuze leven van mooie huizen, snelle auto’s en exotische hobby’s. Achter deze glamour façade schuilt een wereld van keihard werken, doorzetten, offers brengen en kansen benutten. Inmiddels hebben ze de top bereikt. Nu vieren ze hun successen. Welke offers hebben zij gebracht om de top te bereiken? Wat maakt hen echt gelukkig? The Sky is the Limit: rijk en succesvol in Nederland is vanaf dinsdag 19 januari om 20.30 uur te zien bij SBS6.

In de eerste aflevering zien we de excentrieke Igor Alberts (56) en zijn dertig jaar jongere, Italiaanse vrouw Andreea Cimbala (26). Elk jaar in januari verlaten ze hun uitbundig gedecoreerde kerstvilla om op het eiland Saba een berg te beklimmen. Igor: “Het behalen van de top symboliseert voor ons de weg naar succes. Wij zijn gewone mensen met een ongewone levensstijl.”

The Sky is the Limit: rijk en succesvol in Nederland is een productie van Fabiola en gebaseerd op het succesvolle format in België waar het al vijf seizoenen verschijnt op de zender VIER. Het zesde seizoen is daar reeds in de maak.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen