EndemolShine produceert LEGO Masters voor RTL 4 en VTM
donderdag 13 februari 2020

EndemolShine produceert LEGO Masters voor RTL 4 en VTM

Ruben Nicolai en Kürt Rogiers presenteren dit voorjaar een entertainment-programma op zaterdagavond: LEGO Masters.

LEGO Masters is een programma voor het hele gezin. In elke aflevering worden de deelnemende duo’s uitgedaagd met bijzondere LEGO opdrachten die ze binnen een bepaald aantal uren moeten volbrengen. De deelnemers maken de bouwwerken helemaal uit het hoofd, want in LEGO Masters bestaan er geen bouwtekeningen. De jurering wordt verzorgd door de Brickmaster, een expert op het gebied van LEGO.

Ruben Nicolai: “Nu ik letterlijk en figuurlijk ondergedompeld ben in LEGO bouwstenen snap ik iets meer van de focus die de deelnemers van dit programma hebben. Het levert creaties op waarbij je je ogen niet gelooft. Om het dan ook nog samen met de sympathiekste Vlaming van de Lage Landen te mogen presenteren, Kürt Rogiers, is meer dan een gezellige bonus!”

LEGO Masters is vanaf zaterdag 11 april wekelijks te zien om 20.00 uur bij RTL 4. LEGO Masters is een RTL/VTM coproductie die wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland en is gebaseerd op het originele Britse format van Tuesday’s Child en de LEGO Group.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten/RTL

Bericht delen