Eerste beelden van Videoland-dramaserie Eén Grote Familie
maandag 9 oktober 2023

Eerste beelden van Videoland-dramaserie Eén Grote Familie

Hoe ga je om met verschillende opvoedstijlen, andere normen en waarden, frustraties, verdriet om een scheiding, nieuwe bonus gezinsleden en nieuwe geliefden? Deze perikelen zijn van dichtbij mee te beleven in Eén Grote Familie, de nieuwe feelgood dramaserie over samengestelde gezinnen bij Videoland.

Met Chantal Janzen, Lykele Muus, Jeroen van Koningsbrugge, Joy Delima en Selin Akkulak in de hoofdrollen legt de serie het samengestelde gezinsleven op een herkenbare manier bloot. Vanaf zaterdag 14 oktober is Eén Grote Familie te streamen bij Videoland. Kijk hier de eerste beelden.

De serie vertelt het verhaal van Julia (Chantal Janzen) die samen met haar twee dochters en zoontje bij haar nieuwe vriend Taco (Lykele Muus) en zijn twee dochters en zoon intrekt. Samen moeten ze leren omgaan met hun nieuwe leven en nieuwe (bonus)familieleden, wat gepaard gaat met herkenbare, komische, ontroerende en ook moeilijke momenten.

Eén Grote Familie is geproduceerd door ITV Studios Netherlands Drama, in co-productie met &C Media. De serie is geregisseerd door Will Koopman, Esther Nieuwkoop en Reinier Smit en is naar een idee van Chantal Janzen. Vanaf 14 oktober is de serie te streamen bij Videoland en is de eerste aflevering om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Tom Cornelissen/RTL

Bericht delen