Dramaserie Swanenburg krijgt nieuw seizoen
zondag 5 maart 2023

Dramaserie Swanenburg krijgt nieuw seizoen

In 2021 ging de twintigdelige familiedramaserie Swanenburg van start bij KRO-NCRV op NPO 1. In de serie gaat het de rijke familie Praal voor de wind. Zoals in elke familie spelen de gebruikelijke ups-and-downs, maar dat staat hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar nooit in de weg.

Swanenburg is geproduceerd door KeyFilm en Stepping Stone Producties en inmiddels is bekend dat er een tweede seizoen komt. De opnames starten deze maand en de zoektocht naar figuranten voor het nieuwe seizoen is nog in volle gang. Het eerste seizoen ontving een NPO Start Award, voor de meest gestreamde serie.

De familie Praal bestaat uit moeder Caroline Praal (Tine Joustra), oudste zoon Benno Praal (Frederik Brom), dochter Iris Praal (Sanne Langelaar), zoon Dirk Praal (Jan-Paul Buijs) en jongste dochter Eva Praal (Ella-June Henrard).

Voor de serie Swanenburg zijn de makers nog op zoek naar figuranten in een verslavingskliniek, een moeder met (eigen) baby, een aantal accountants en losse acteurs. Aanmelden als figurant kan hier. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen wordt uitgezonden.

Bron: Televizier/BM

Bericht delen