Disney+ komt met serie Dat ene woord – Feyenoord
donderdag 12 augustus 2021

Disney+ komt met serie Dat ene woord – Feyenoord

Voor het eerst in haar 113-jarige historie opent Feyenoord alle deuren. Dat is te zien in de eerste Europese Original productie van streamingdienst Disney+.

De club wordt van binnenuit gevolgd in het seizoen 2020/21, waarin het uiterste wordt gevraagd van de trainer, spelers, directie en de supporters. Terwijl de club worstelt met de enorme impact van de coronacrisis botst het heden met het verleden, in een zoektocht naar een betere toekomst. Unieke beelden uit onder andere de kleedkamer en boardroom brengen de club en alle hoofdrolspelers dichter bij het publiek dan ooit.

De eerste aflevering van de 9-delige serie Dat ene woord – Feyenoord is vanaf 1 september te zien op Disney+. Wekelijks verschijnt er een nieuwe aflevering. De serie is geproduceerd door Lusus Media, in samenwerking met ESPN.

De Rotterdamse hiphop-artiest Winne is de commmentaarspreker van de Disney+ serie. Winne: “De serie biedt een eerlijke en open blik achter de schermen tijdens een moeilijk seizoen en vertelt een verhaal dat verder gaat dan alleen voetbal. Het laat ongefilterd zien waarom zoveel mensen zo ontzettend van deze club houden. Rauw en authentiek, zoals Feyenoord is. Ik heb het op mijn manier mogen doen en ik hoop dat een zo groot mogelijk publiek net zo van deze serie zal genieten als ik heb gedaan.”

Tijdens het inspreken van de serie raakte Winne ook zelf geïnspireerd door ‘dat ene woord’. Dit resulteerde in het nummer Hoop, een persoonlijke en muzikale terugblik op het afgelopen voetbalseizoen.

Bron: Disney+/BM

Bericht delen