Derde seizoen Netflix-serie Undercover verschijnt in september
donderdag 28 januari 2021

Derde seizoen Netflix-serie Undercover verschijnt in september

Het derde seizoen van de populaire Nederlands-Vlaamse serie Undercover is vanaf september te zien, vertelde Tom Waes woensdag in RTL Boulevard.

Momenteel wordt er voor het derde seizoen gedraaid, aldus Waes. De Vlaamse acteur, een van de hoofdrolspelers van Undercover, kruipt in de serie in de huid van undercoveragent Bob Lemmens, die in het criminele milieu infiltreert. Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor Frank Lammers, Anna Drijver en Elise Schaap.

De Nederlandse Netflix-kijkers hebben het afgelopen jaar veelvuldig naar Undercover gekeken. De serie stond het langst in de top tien van meest bekeken titels, zo liet de streamingdienst in december weten.

De derde reeks van Undercover werd ongeveer een jaar geleden aangekondigd. Ook komt er een film rond Ferry Bouwman, het personage van Lammers. Waes krijgt vaak de vraag of hij daar niet jaloers op is, maar volgens de acteur krijgt hij ook zijn podium. “Er zijn plannen om ook iets met mij te doen”. Er zal dus waarschijnlijk nog een spin-off komen.

Undercover wordt geregisseerd door Eshref Reybrouck en Frank Devos. De productie is in handen​ van het Vlaamse productiebedrijf​ De​​ Mensen​, distributeur​ Dutch Filmworks​ en​ de VRT.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen