BN’ers schrijven pittige gedichten voor elkaar in De Zak van Sinterklaas
zondag 1 november 2020

BN’ers schrijven pittige gedichten voor elkaar in De Zak van Sinterklaas

Op de dag van de intocht van Sinterklaas zijn zeven BN’ers uitgenodigd bij hulp-Sinterklaas Erik van Muiswinkel voor een vervroegde pakjesavond. Iedereen gebruikt zijn of haar Sinterklaasgedicht om een eerlijke mening over de ander te geven.

De BN’ers hebben pittige gedichten voor elkaar geschreven, maar wel met een warme knipoog en een gemeende lach. Wie is de afzender? De Zak van Sinterklaas is te zien op zaterdag 14 november om 22.15 uur bij BNNVARA op NPO 1.

Martijn Koning, Soundos El Ahmadi, Rick Paul van Mulligen, Tina de Bruin, Rayen Panday, Jörgen Raymann en Loretta Schrijver komen in een intieme huiskamersetting bij elkaar om cadeaus uit te wisselen en de gedichten voor te lezen. De gasten van de hulp-Sinterklaas hebben zo hun vermoedens door wie elk gedicht geschreven is.

Maar dit blijft tot het einde geheim. Pas dan zal de Sint onthullen van wie de gedichten zijn. De persoon die de meeste dichters aan het juiste gedicht heeft weten te koppelen, wint ‘de zak van Sinterklaas’ en mag mee naar Spanje.

De Zak van Sinterklaas is een coproductie van BNNVARA en De Coproducent.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen