De Verraders met onbekende Nederlanders start 16 februari
zaterdag 3 februari 2024

De Verraders met onbekende Nederlanders start 16 februari

Het nieuwe seizoen van De Verraders, waar voor het eerst alleen onbekende Nederlanders aan meedoen, verschijnt vanaf 16 februari om 20.00 uur op RTL 4, zo maakt RTL bekend.

Aan het vierde seizoen, dat is opgenomen in Frankrijk, doen 22 kandidaten mee. Ook deze reeks wordt gepresenteerd door Tijl Beckand. De Verraders is bedacht door Marc Pos en ontwikkeld door IDTV in samenwerking met de RTL Creative Unit.

De fanatieke deelnemers strijden in het programma om een grote zilverschat. Een aantal van hen zijn in het geniep verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de getrouwen en zij doen er alles aan om de verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en ‘vermoorden’ iedere nacht een medekandidaat.

Dit zijn de deelnemers: marketingspecialist en dragqueen Amin, jeugdwerker Julian, accountmanager Jeremy, laborant Ihsane, manager sales & marketing Mohamed, commercieel directeur Nathan, visual merchandiser Robin, personal trainer Kim, zelfstandig ondernemer Claire, sportschool eigenaar Tristan, rijksambtenaar Ebru, jeugd hulpverlener Dave, financieel expert Jan Roderick, maatschappelijk werkster en cabaretier Lucinda, rechercheur Tom, eigenaresse kledingwinkel Jill, psycholoog en NLP trainer Vincent, eigenaar van ijssalons Michel, lifestyle coach Kathelijn, kleurencoach Jannie, advocaat Alex en gepensioneerd manager welzijn Bep.

Het programma De Verraders is wereldwijd aan twintig landen verkocht. Ook in Nederland is het populair. Er werden tevens twee speciale Halloweenedities gemaakt.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Tom Cornelissen/RTL

Bericht delen