De prins met het witte haar vanaf 2 juli op SBS6
dinsdag 20 juni 2023

De prins met het witte haar vanaf 2 juli op SBS6

Na je zeventigste trouwen met de liefde van je leven? Het bestaat! Een bruiloft is het feest van de liefde – en niet alleen maar voor jonge mensen. In elke aflevering van het feelgoodprogramma De prins met het witte haar volgen we één dolverliefd koppel op leeftijd.

Ze kwamen elkaar pas tegen toen ze allebei al een rijk leven achter de rug hadden, maar de liefde spat er vanaf en ze willen nooit meer zonder elkaar. Ze gaan trouwen! Presentator Dennis van der Geest gaat ze helpen om van hun bruiloft een onvergetelijke dag te maken. De prins met het witte haar is vanaf zondag 2 juli om 21.25 uur te zien op SBS6.

In elke aflevering staat er één verliefd stel centraal. Nadat de ‘prins’ op een onverwacht moment voor zijn grote liefde op zijn stramme knie gaat, starten de voorbereidingen. Samen met het smoorverliefde koppel regelt Dennis alles voor de bruiloft. Hij vraagt de senioren het hemd van het lijf, over hun leven voordat ze elkaar leerden kennen, en hun leven nu – inclusief alle hoogte- en dieptepunten.

Elk koppel wil hun grote dag uiteraard met de hele familie vieren, maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. Omdat er bijvoorbeeld iemand in het buitenland woont, of omdat een dochter helemaal niet zit te wachten op de trouwerij van haar vader. Dennis doet er alles aan om eventuele onenigheden op te lossen en iedereen bij elkaar te krijgen.

En dan is het moment suprême daar. Tijdens een ceremonie, omringd door familie en vrienden, geven ze elkaar het ja-woord. Na een groot feest kan de rest van hun leven samen dan écht beginnen. De prins met het witte haar is liefdevol en warm, en toont elke week het bewijs: je bent nooit te oud voor de liefde.

De prins met het witte haar wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Wessel de Groot/Talpa

Bericht delen