De Bierkalender: Aftellen naar kerst vanaf 1 december op Viaplay
maandag 28 november 2022

De Bierkalender: Aftellen naar kerst vanaf 1 december op Viaplay

Vanaf 1 december telt Viaplay dagelijks af naar Kerstmis. In de nieuwe 24-delige hilarische studioshow De Bierkalender: Aftellen naar kerst gaan cabaretiers Klaas van der Eerden, Horace Cohen en bierexpert Patrick Stoof op zoek naar het ideale biertje voor kerst.

De heren testen in elke aflevering een ander speciaal biertje om zo hun favoriet te ontdekken. In de sfeervolle kerststudio verwelkomen zij hun gasten als Kluun, Orgel Joke, Margôt Ros en zelfs Sinterklaas. Tijdens de lekkernijen die tussendoor worden genuttigd en worden bereid door Celebrity MasterChef deelneemster Louise Schiffmacher, genieten ze van kerstliedjes van de liveband en delen ze hun grappigste kerstanekdotes. Een uitdagende zoektocht van onze bierliefhebbers, om de kijker mee te nemen naar een gezellige kerst.

Host Horace Cohen: “Toen wij begonnen met de show was ik super-enthousiast en tegelijkertijd doodsbang voor wat er ging gebeuren. Maar uiteindelijk was, met een fantastische en knappe band en twee toppers van maten, de proeverij van 24 bier een van de leukste projecten die ik ooit heb gedaan. En dat allemaal tijdens één opnamedag.”

De Bierkalender: Aftellen naar kerst wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland – onderdeel van Banijay Benelux – en is vanaf donderdag 1 december dagelijks te zien op Viaplay.

Credits
Opdrachtgever: Viaplay Nederland
Productiebedrijf: EndemolShine Nederland
Managing Director: Rob van der Vleugel
Regie: Bas van Teylingen
Head of Entertainment: Sander Palte
Productieleiding: Hidde de Graaff
Eindredactie: Richard Verburgh
Redactie: Davey Turnhout
Productie: Wieke Derks, Boris de Graaf, Brian Lisman, Minke Zijlmans
Montage: Marcel Koetze
Presentatie/cast: Klaas van der Eerden, Horace Cohen, Patrick Stoof en Jennifer Evenhuis
Voice-over: Marcel Jonker
Lengte (in minuten): 10
Aantal afleveringen: 24
Aantal draaidagen: 1
Locatie: Desmet Studio’s
Datum eerste uitzending: 1 december, 21.00 uur, Viaplay Nederland

Bron: Viaplay/EndemolShine/BM

Bericht delen