Concept Street maakt realityserie met Roy Donders voor TLC
dinsdag 31 januari 2023

Concept Street maakt realityserie met Roy Donders voor TLC

Zanger en stylist Roy Donders krijgt weer een eigen realityserie. Vanaf mei is hij samen met zijn vriendin Michelle op TLC en discovery+ te zien. Concept Street is de producent.

De serie volgt Donders terwijl hij zich klaarmaakt voor het vaderschap. Zijn zus Rian en moeder Nel helpen hem daar graag bij. De zwangerschap van Michelle kent daarnaast ook angstige momenten. TLC laat vast weten dat ze tijdens de opnames met spoed naar de eerste hulp moest, maar dat alles inmiddels weer in orde is.

De nieuwe serie toont verder het werkleven van Donders, die een beautysalon aan huis heeft. “Ik vind het leuk dat iedereen nu ook kennis kan maken met Michelle”, voegt Donders zelf toe in een nieuwe vlog. “We zijn al begonnen met draaien voordat ze zwanger werd.”

“De rode draad gaat ons kleine meisje worden”, vertelt Donders. “We hebben er heel veel zin in. Het wordt een totaal andere serie dan wat ik via mijn vlogs heb laten zien.”

Donders trok in 2013 hoge kijkcijfers met de realityserie Roy Donders: Stylist van het Zuiden. Hij lanceerde daarin een eigen huispakkenlijn. Later keerde hij regelmatig terug op televisie, als gast in verschillende spelprogramma’s.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen