Concept Street maakt nieuw seizoen Roy Donders Altijd Wat Bijzonders
zondag 18 februari 2024

Concept Street maakt nieuw seizoen Roy Donders Altijd Wat Bijzonders

Roy Donders komt terug met een nieuw seizoen van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders. In de realityserie worden de bekende Tilburger Roy en zijn vriendin Michelle op de voet gevolgd in hun bedrijvige bestaan.

In het succesvolle eerste seizoen van de serie zagen kijkers onder meer de gender reveal party, de babyshower voor Michelle en hoe dochtertje Romi uiteindelijk ter wereld kwam. In dit nieuwe seizoen laat het stel zien hoe de voormalige kliniek van Roy wordt omgetoverd tot een luxe ‘wellness & spa suite’, wordt de eerste verjaardag en de doop van dochtertje Romi gevierd, wordt er gewerkt aan Roy’s biografie en zien we of er uiteindelijk ook echt B&B-gasten verwelkomd kunnen worden in hun Tilburgse paleisje.

Het nieuwe seizoen van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders begint eind mei bij TLC en op discovery+. De serie is geproduceerd door Concept Street. Roy Donders: “Michelle en ik hebben veel zin in weer een nieuw seizoen. Na een megadrukke, maar hele fijne periode als kersverse ouders komt er weer van alles nieuws op ons pad. Ons dochtertje Romi wordt dit jaar alweer 1 jaar en dat betekent ook dat zij gedoopt wordt. Bij ons is dat altijd een heel groot ding dat uitbundig wordt gevierd. Ook kunnen we niet wachten om onze wellness & spa-suite aan huis te openen, maar daar moet eerst nog wel erg veel aan gebeuren… Genoeg leuke dingen dus waar iedereen weer van kan meegenieten.”

Bron: TLC/BM

Bericht delen