Big Brother keert terug bij RTL 5
zaterdag 26 november 2022

Big Brother keert terug bij RTL 5

Er gaat in 2023 een nieuw seizoen komen van de realityserie Big Brother. RTL Nederland heeft laten weten dat de voorbereidingen inmiddels zijn gestart.

Big Brother is een realityprogramma waarin een groep wildvreemde mensen 24/7 door camera’s wordt gevolgd in het Big Brother-huis. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen, waarop óók de kijker invloed heeft.

Het Big Brother-huis is gelegen naast het kantoor van producent EndemolShine in Amsterdam-Zuidoost, achter de Johan Cruijff ArenA. Het huis is 300 vierkante meter groot. Daarin bevinden zich 125 camera’s – zelfs op het toilet – die de acht bewoners nauwlettend in de gaten houden.

Big Brother

Big Brother is vanaf maandag 9 januari elke werkdag om 20.30 uur en elke zaterdag om 20.00 te zien bij RTL 5. Daarnaast zijn er permanent twee livestreams te volgen op Videoland. Het programma wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland, een label van Banijay Benelux, in samenwerking met Lecter Media. De presentatie is in handen van Geraldine Kemper (foto) en Peter van de Veire.

Bron: BM
Foto: RTL Nederland

Bericht delen