Big Blue en BNNVARA maken Europese comedyserie This is gonna be great
woensdag 29 november 2023

Big Blue en BNNVARA maken Europese comedyserie This is gonna be great

Productiemaatschappij Big Blue (Rampvlucht, Arcadia) en omroep BNNVARA hebben samen met de Belgische VRT en het Duitse ZDFneo de Europese comedyserie This is gonna be great geproduceerd. Dat maakte producent Fleur Winters van Big Blue bekend op het internationale serie festival Content London.

De opnames van This is gonna be great vonden onder meer plaats in Berlijn en de serie wordt geleid door een getalenteerd team van creatieven. Rein Mulder en Emmy-Award winnende schrijver Rutger Lemm zijn de creators en schrijvers van de serie. Beer ten Kate en Valerie Bisscheroux zijn verantwoordelijk voor de regie.

This is gonna be great is een coming-of-age comedyserie. Als David (30) wordt gedumpt door zijn vriendin, besluit hij een nieuw leven op te bouwen in het bizarre Berlijn, wat zijn romantische ideeën over liefde, vriendschap en vaste lasten hevig aan het wankelen brengt.

De serie This is gonna be great heeft een internationale cast uit vier verschillende Europese landen. Co-creator en schrijver Rein Mulder speelt David. Jonas Strand Gravli is te zien als David’s nieuwe huisgenoot, Rob. David’s beste vriendin, Aisha, wordt gespeeld door de Belgische Abigail Abraham, en de Duitse Mona Vojacek Koper speelt de nieuwe vriendin en liefdesinteresse van David, Hanna.

This is gonna be great bestaat uit tien afleveringen van 25 minuten en staat gepland voor release in 2024 bij BNNVARA op NPO 3 in Nederland, VRT in België en ZDFneo in Duitsland.

Bron: Big Blue/BM

Bericht delen