Bestseller Boy: nieuwe dramaserie met Shahine El-Hamus
vrijdag 18 november 2022

Bestseller Boy: nieuwe dramaserie met Shahine El-Hamus

Bestseller Boy is een serie gebaseerd op het gelijknamige boek van Mano Bouzamour. De serie is een co-productie van CBS Studios, AVROTROS en Willy Waltz International, dat hiermee zijn debuut maakt als zefstandig tv-producent

Wat als je tegen alle verwachtingen in op 21-jarige leeftijd doorbreekt met je eerste roman, maar daarmee iedereen om je heen verliest? Momo Zebbi (Shahine El-Hamus) is een jonge, ambitieuze Amsterdammer met één grote droom: bestsellerauteur worden. Zijn droom komt uit, maar haalt zijn leven totaal overhoop.

Zijn ouders zetten hem uit huis, hij verliest zijn grote liefde en zijn vrienden verstoten hem. Zonder huis, familie en relatie begint voor Momo een zoektocht naar erkenning, liefde en naar zichzelf. Bestseller Boy is een serie over liefde, idealen en verscheurdheid van een jonge stadsbewoner.

Om inspiratie op te doen voor zijn tweede boek, maakt Momo een reis naar Marokko. Hier ontdekt hij hoe het vertellen van verhalen al generaties in de familie zit en wordt hij geconfronteerd met alles waar hij zo hard voor is weggerend: zijn eigen wortels. Voordat hij weer kan schrijven, moet dit weeskind met levende ouders zijn gevoel van identiteit, liefde en verbondenheid terug zien te krijgen.

Bestseller Boy

De serie Bestseller Boy bestaat uit acht afleveringen en is wekelijks vanaf zondag 27 november om 20.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO 3. Robert Alberdingk Thijm is showrunner van het project en schreef de serie samen met Mano Bouzamour. De serie is geregisseerd door Norbert ter Hall en Sharif Abdel Mawla. Executive producers zijn Alon Aranya, Robert Alberdingk Thijm, Norbert ter Hall en Mano Bouzamour.

Bron: AVROTROS/BM
Foto’s: AVROTROS

Bericht delen