Antoinette Hertsenberg maakt programma over roken, drinken en overgewicht
zaterdag 12 november 2022

Antoinette Hertsenberg maakt programma over roken, drinken en overgewicht

In een nieuw televisieprogramma van AVROTROS, gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg, wordt getoond wat de effecten van roken, drinken en overgewicht kunnen zijn.

En vooral: wat de effecten zijn als je stopt met roken of drinken, of probeert eventuele klachten door overgewicht aan te pakken. Om dit aan te tonen, zoekt AVROTROS verschillende deelnemers die mee willen werken aan dit programma.

De omroep meldt: ‘Bij deze kandidaten maken we een MRI-scan en een uitgebreide echo van het hart, zodat we kunnen zien hoe het lichaam eraan toe is. Je krijgt begeleiding om de klachten aan te pakken en na een bepaalde periode maken we weer een scan, om te zien of er iets is verbeterd.’

‘We zoeken kandidaten die het metabool syndroom hebben (een combinatie van een verhoogd cholesterolgehalte, hoge bloeddruk en overgewicht), langdurig roken (minimaal twintig jaar) en/of veel alcohol drinken.’

Je zal de hele periode professioneel begeleid worden, en dit proces wordt vastgelegd op camera. Ben je geïnteresseerd? Laat hier dan je gegevens achter en vertel hoe jouw persoonlijke situatie nu is.

Antoinette Hertsenberg is bekend als presentator van Radar, maar zij maakte eerder dit jaar ook al de serie Beter! over de gezondheid van inwoners van een volkswijk in Deventer.

Bron: AVROTROS/BM
Foto: AVROTROS

Bericht delen