André Hazes: The Next Chapter vanaf 18 november bij Videoland
vrijdag 22 september 2023

André Hazes: The Next Chapter vanaf 18 november bij Videoland

Vorig jaar kreeg Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes te zien in de persoonlijke Videoland documentaire André Hazes: Crossroads. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger.

In het nieuwe driedelige vervolg zien we hoe André het leven oppakt nu hij zijn verslaving achter zich heeft gelaten. André Hazes: The Next Chapter is vanaf 18 november te streamen bij Videoland. Het Konijn is de producent.

Documentairemaakster Cheeru Mampaey: “Nadat ik André volgde tijdens zijn struggle met verslavingen was naar mijn gevoel het verhaal nog niet verteld. Afkicken is één, maar het volhouden en je leven opnieuw vormgeven is een ander verhaal. André gaf me opnieuw de kans hem een jaar van heel dichtbij te volgen. Het jaar waarin hij de cirkel blijvend doorbreekt en ondanks tegenslagen kijkt naar de toekomst. Een coming-of-age verhaal. Opnieuw bloedeerlijk en zonder filter.”

Afkicken van een verslaving is niet een einde maar juist het begin van een nieuwe manier van leven. Hoe pakt hij dit leven weer op? En hoe claimt hij zijn plek op het podium weer terug na bijna twee jaar afwezigheid? We zien de weg naar zijn eerste tv-interview bij Eva Jinek en zijn comeback optreden bij Holland Zingt Hazes, we volgen hem bij het maken van nieuwe muziek én krijgen een kijkje in zijn privéleven met Monique.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Het Konijn

Bericht delen