Ziggo Sport zendt oefenwedstrijden en eerste wedstrijden voorrondes Europees voetbal gratis uit
dinsdag 2 juli 2024

Ziggo Sport zendt oefenwedstrijden en eerste wedstrijden voorrondes Europees voetbal gratis uit

Het EK voetbal in Duitsland is nog in volle gang. Toch zijn de Nederlandse clubs al druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende voetbalseizoen.

In juli en augustus zendt Ziggo Sport een reeks oefenwedstrijden uit van Ajax, PSV en AZ. De oefenwedstrijden zijn voor deze clubs de opmaat naar Europees voetbal en zijn live te volgen bij Ziggo (op kanaal 14) en via het extra zenderpakket Ziggo Sport Totaal (o.a. bij Ziggo, KPN en Odido). Voetballiefhebbers zonder Ziggo of Ziggo Sport Totaal kijken met een gratis Ziggo Sport Free account via de Ziggo GO app op smart tv, tablet en smartphone.

In juli zendt Ziggo Sport de volgende oefenwedstrijden gratis uit:
Vrijdag 5 juli 14.00 uur | Ajax – PEC Zwolle
Dinsdag 9 juli 18.30 uur | Ajax – Sint-Truiden
Zaterdag 13 juli 13.00 uur | PSV – Club Brugge
Zaterdag 13 juli 16.00 uur | Ajax – Rangers FC
Zaterdag 27 juli 15.00 uur | AZ – Atlanta Bergamo
Zaterdag 27 juli 18.00 uur | PSV – Valencia
Woensdag 31 juli 19.00 uur | AZ – Le Havre

Europese voorrondes
Op donderdag 25 juli zendt Ziggo Sport bovendien de eerste wedstrijden uit in de voorrondes van het Europees voetbal. Om 18.30 uur speelt Go Ahead Eagles tegen het Noorse SK Brann in de tweede voorronde van de UEFA Conference League. Om 20.30 uur speelt Ajax thuis tegen het Servische FK Vojvodina in de tweede voorronde van de UEFA Europa League. Op 1 augustus staat de return gepland.

Gratis Ziggo Sport Free
Ziggo Sport heeft vanaf seizoen 2024/2025 de exclusieve uitzendrechten voor de UEFA Champions League, de UEFA Europa League en de UEFA Conference League. De drie competities zijn goed voor ruim 500 voetbalwedstrijden per jaar.

Iedereen heeft gratis toegang tot de voetbalwedstrijden van de deelnemende Nederlandse voetbalclubs en de finales via een Ziggo Sport Free account. Kijkers kunnen thuis of onderweg kijken op smart tv, tablet en smartphone via de Ziggo GO app, of online via ziggogo.tv (laptop/pc). Via Ziggo Sport Free verzorgt Ziggo Sport ook een korte voor- en nabeschouwing. 

Bron: Ziggo/BM

Bericht delen