Ziggo-klanten krijgen ESPN-kanaal standaard in tv-pakket
donderdag 6 januari 2022

Ziggo-klanten krijgen ESPN-kanaal standaard in tv-pakket

Het eerste kanaal van ESPN wordt een vast onderdeel van de tv-pakketten van Ziggo, vanaf minimaal TV Start of TV Standard. Vanaf 12 januari kunnen deze klanten iedere week een aantal live wedstrijden van het Eredivisie-voetbal en een selectie live wedstrijden uit andere nationale en internationale topcompetities kijken.

TV Start en TV Standard bieden wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Ook is er veel live voetbal uit de TOTO KNVB Beker, UEFA Europa League en UEFA Conference League te zien.

Naast voetbal biedt ESPN dagelijks een selectie van sportnieuws, documentaires, sportfilms, en live verslagen van Amerikaanse sportwedstrijden uit onder andere de National Basketball Association (NBA) en National Football League (NFL), vaak met Nederlands commentaar. In februari is het grootste sportspektakel uit de Verenigde Staten op ESPN te zien: de Super Bowl.

Aanvullend abonnement
Klanten die alle ESPN-kanalen willen ontvangen, kunnen daar naar eigen wens het aanvullende abonnement ESPN Compleet voor afsluiten. Naast de programmering op het hoofdkanaal biedt ESPN Compleet extra live wedstrijden uit verschillende competities en kunnen klanten kijken naar sportprogramma’s en sportdocumentaires. ESPN Compleet telt in totaal vier kanalen en biedt een nog breder aanbod van live (inter)nationaal voetbal en Amerikaanse sportcompetities zoals de NBA, NFL, NHL en MLB.

Bron: Ziggo/BM

Bericht delen