Ziggo en SkyShowtime werken samen
woensdag 14 juni 2023

Ziggo en SkyShowtime werken samen

Ziggo en SkyShowtime kondigen woensdag een brede distributieovereenkomst aan die de streamingdienst naar miljoenen extra huishoudens in Nederland brengt. Het partnerschap is de eerste distributieovereenkomst van SkyShowtime op de Nederlandse markt. Ziggo lanceert de SkyShowtime-app op Ziggo’s TV-platform.

Ziggo-klanten kunnen zich abonneren op SkyShowtime en alle films en series van de streamingdienst op de Mediabox Next en Next Mini bekijken. Met de Voice Control-functie op de afstandsbediening kunnen klanten eenvoudig alle films en series vinden die beschikbaar zijn op de app. Zoeken naar films, series of acteurs kan ook direct vanuit het hoofdmenu of tijdens het kijken naar live televisie.

Robin Kroes, Executive Director of Consumer Markets bij VodafoneZiggo: “De introductie van SkyShowtime is een belangrijke stap in het samenbrengen van alle grote streamingdiensten op één platform voor onze Ziggo-klanten. Klanten kunnen al hun favoriete titels gemakkelijk en snel vinden en bekijken in de beste kwaliteit op ons platform. Op deze manier kunnen klanten genieten van een onderscheidende entertainment-ervaring bij Ziggo.”

SkyShowtime CEO Monty Sarhan: “SkyShowtime is enthousiast over deze nieuwe samenwerking met Ziggo, onze eerste distributieovereenkomst in Nederland. SkyShowtime is een streamingdienst die speciaal afgestemd is voor Europa. We zijn toegewijd om met filmstudio’s onze abonnees het beste te bedienen. We zijn verheugd om met het Ziggo-team samen te werken om onze line-up van exclusief entertainment naar hun klanten te brengen.”

Klanten kunnen hun SkyShowtime abonnement direct via Ziggo afsluiten. Dit betekent dat abonnementskosten worden gefactureerd via één enkele factuur. Klanten houden zo al hun abonnementen op streamingdiensten bij en kunnen deze maandelijks aan- en uitzetten via Mijn Ziggo. SkyShowtime kost € 6,99 per maand.

Bron: SkyShowtime/BM

Bericht delen