Your Channels lanceert Telegraaf TV op Samsung TV Plus
maandag 20 november 2023

Your Channels lanceert Telegraaf TV op Samsung TV Plus

Gratis streamingdienst Samsung TV Plus voegt met Telegraaf TV per direct de eerste nationale nieuwszender toe aan haar Free Ad-Supported Streaming Television (FAST)-kanalen.

Your Channels ontzorgt de partijen volledig nadat de nieuwscreatie en publicatie heeft plaats gevonden door De Telegraaf. Samen leveren de organisaties een premium beleving met een nationaal nieuwskanaal. Het kanaal vertoont continu de nieuwste video’s van de Telegraaf op het gebied van nieuws, sport, entertainment, financieel en meer. Ook zijn er interviews te zien, afgewisseld met opnames vanuit de Telegraaf studio’s en live verslaggeving onder andere rondom de verkiezingen.

Telegraaf TV is de eerste nationale nieuwszender op de gratis streamingdienst Samsung TV Plus, waar meer dan 100 kanalen met internationale en nationale content rondom nieuws, entertainment, kids, documentaires, sport en muziek te zien zijn. Telegraaf TV is te bekijken op kanaalnummer 4001 op alle Samsung Smart tv’s van 2017 en nieuwer.

Jefta Lentz, CEO bij Your Channels: “We zijn er trots op dat we met Telegraaf TV de kijkers van Samsung TV Plus kunnen bedienen met nationaal nieuws op het grote scherm.” Marvin Kooij, CEO bij Media Choice, vult aan: “Naast de premium nieuws content zijn we enorm blij dat het ons gelukt is om onze vernieuwde Quatro90 oplossing te gebruiken om de zender volledig autonoom te laten draaien, zodat de redactie van Telegraaf volledig ontzorgd wordt.”

Rien van Beemen, CEO bij Mediahuis Nederland: “Met deze samenwerking zijn wij in staat om de voetafdruk van Telegraaf in Nederland verder te vergroten.” Wilson Boldewijn, Chef Video bij Telegraaf, voegt toe: “Onze redactie kan zich volledig focussen op het laatste nieuws, dat direct op de zender terug te zien is. Telegraaf TV is het perfecte verlengstuk van de bestaande Telegraaf media.”

Andrea Schumacher, Samsung TV Plus Lead Benelux bij Samsung TV Plus: “De sterke samenwerking met onze lokale partner Your Channels heeft reeds geresulteerd in de recente zenderlanceringen van de Studio 100 kanalen. We zijn in de wolken met de verdere uitbreiding van ons partnership met de lancering van de nationale nieuwszender Telegraaf TV. Het toevoegen van de zender aan het aanbod van Samsung TV Plus in Nederland zorgt ervoor dat we onze kijkers op de hoogte houden van het laatste nieuws in Nederland.”

Bron: Your Channels/BM

Bericht delen