Yearn richt zich op veranderingen in organisaties
Dinsdag 16 januari 2018

Yearn richt zich op veranderingen in organisaties

Na een jaar van intensief samenwerken starten Hans Blom, Freddy Otten en Patrick Olde Scholtenhuis samen met Han van Bussel en Jouke Algra een nieuw bureau: Yearn. De toevoeging Change Consultants benadrukt de focus van begeleiden en realiseren van veranderingen binnen organisaties.

Blom, Otten en Van Bussel werken al jaren samen aan opdrachten via hun eerdere bedrijf Radome. In oktober 2017 sloot voormalig CFO van RTL Nederland Patrick Olde Scholtenhuis zich bij hen aan. In januari zal ook Jouke Algra zich aansluiten. 

Freddy Otten: “We kennen elkaar al jaren, hebben samen diverse trajecten gedaan en weten dat onze competenties, kwaliteiten en karakters goed op elkaar aansluiten. Nadat we het afgelopen jaar met succes enkele gezamenlijke veranderingstrajecten bij opdrachtgevers hadden afgerond, hebben we besloten om met elkaar verder te gaan in een nieuw bureau. Yearn zet zich in voor verandering die zin geeft, die duurzaam is voor de mensen en de organisatie.”

Er staan inmiddels enkele vacatures uit voor talentvolle consultants. Yearn houdt kantoor in Wijk bij Duurstede en betrekt op korte termijn een pand in Hilversum. In BM 371 lees je meer over de ambities van Yearn.

Bron: BM

Bericht delen