William Linders wordt partner en CCO bij ODMedia Group
donderdag 4 april 2019

William Linders wordt partner en CCO bij ODMedia Group

De ODMedia Group verwelkomt William Linders in haar management team. William Linders zal zijn ervaring gebruiken om de internationale groeistrategie vorm te geven en deel uit te maken van het algemene management van de ODMedia Group.

In zijn loopbaan heeft Linders een ​​aantal senior managementfuncties vervuld bij KPN, Endemol International en Foxmobile. De afgelopen jaren was hij verantwoordelijk voor Content & Programming bij VodafoneZiggo, waaronder distributiedeals met tv zenders en filmstudio’s.

William Linders: “Ik heb met eigen ogen gezien hoe de mediaconsumptie de afgelopen jaren is veranderd. Vanwege de onomkeerbare trend van on-demand bekijken, de opkomst van nieuwe wereldwijde distributieplatformen en de groei van premium video-inhoud, zijn er grote kansen voor de ODMedia Group om internationaal verder te groeien. We hebben een geweldig team en ik kijk er erg naar uit om te helpen bij verdere uitbreiding.”

Sjef Pijnenburg, CEO ODMedia Group: “Ik ken William al bijna 20 jaar en ben zeer verheugd hem aan boord te hebben. Onze snelle groei en strategische plannen voor wereldwijde uitrol kunnen alleen succesvol worden beheerd met belangrijke professionals zoals William.”

Met een hoofdkantoor in het hart van Nederland (Utrecht) en lokale vertegenwoordiging in Barcelona, ​​Stockholm en Leuven, is ODMedia Group een leverancier van digitale mediadiensten en heeft strategische partnerschappen met wereldwijde OTT-platforms. ODMedia, de divisie voor mediabewerking, levert regelmatig content aan meer dan 1000 operators over de hele wereld.

Bron: ODMedia Group/BM

Bericht delen