W-Sport vanaf nu bij KPN
vrijdag 18 augustus 2023

W-Sport vanaf nu bij KPN

Klanten van KPN kunnen vanaf vrijdag naar W-Sport kijken die 24 uur per dag vrouwensport uitzendt.

Op het nieuwe kanaal is dagelijks onder meer voetbal, motorsport, basketbal en volleybal te zien. W-Sport is in het basispakket van de telecomaanbieder opgenomen en op kanaal 37 te bekijken.

“Als trotse sponsor van de KNVB, Oranje en de Oranje Leeuwinnen en hoofdsponsor van het Eredivisie voetbal, draagt KPN de sport een warm hart toe”, licht Jochem de Jong, VP Partnerships, TV & Entertainment KPN toe. “Met de komst van W-Sport naar Nederland, ontstaat er een diverser aanbod van sportbeleving en dat juichen we bij KPN alleen maar toe.”

“Dit is weer een fantastische stap in de evolutie van W-Sport. We zijn verheugd om samen te werken met KPN. Het opnemen van de zender in hun basispakket sluit perfect aan bij onze strategie om topsport voor vrouwen toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek,” zegt W-Sport CEO Kelly Butler. “De ontwikkeling van en betrokkenheid bij vrouwensport wereldwijd gaat in snel tempo door. Onze inhoud laat de atleten en teams zien die de huidige en volgende generatie deelnemers en fans inspireren.”

De uit Afrika afkomstige zender is in België al sinds vorig jaar september te zien op Telenet.

Bron: KPN/BM

Bericht delen