dinsdag 16 januari 2018

VSI Group verstevigt positie

VSI Nederland en Hoek & Sonépouse (H&S) hebben overeenstemming bereikt over de overname van de editing- en dubbingactiviteiten van H&S door VSI. ?De VSI Group verstevigt met deze overname zijn positie in de localisatie- en postproductiemarkt, nadat het in 2015 al een aandeel had verworven in Wim Pel Productions (WPP).

Tegelijkertijd met de overname introduceert VSI een nieuw bedrijfsonderdeel, VSI Creative Services. Onder die vlag richt VSI zich op activiteiten die een stapje verder gaan dan postproductie, met als doel om klanten volledig te ‘ontzorgen’, unieke oplossingen te bieden en een kweekvijver te zijn voor creatief talent.

VSI-directeur Ron van Broekhoven: “VSI is sterk in localisatie, maar wij willen meer. De branche verandert doorlopend en wij zien een grote behoefte bij onze klanten om zich beter te kunnen onderscheiden. Daaraan kunnen wij met onze creatieve teams een grote bijdrage leveren door klanten al in het productieproces van dienst te zijn met bijvoorbeeld het maken van promo’s, trailers enzovoort.”

De dubbing-activiteiten van H&S zullen gefaseerd en in overleg met klanten worden ondergebracht bij WPP. VSI Nederland, gevestigd in Hilversum, maakt deel uit van de VSI Group, met vestigingen in twintig landen een van de belangrijkste spelers op het gebied van ondertiteling, vertaling, dubbing en voice-over.

Bron: VSI Group/Broadcast Magazine

Bericht delen