Triple bekroond tot Great Place to Work
vrijdag 14 april 2023

Triple bekroond tot Great Place to Work

Triple is vandaag bekroond tot Great Place to Work (GPTW). Daarmee wordt het digitale bureau uit Alkmaar erkend als een van de beste werkplekken in Nederland.

Triple biedt medewerkers ruimte voor vrijheid en creativiteit om initiatief te nemen en oplossingen te bedenken. Zo ontstaat een werkplek waar persoonlijke groei en digitale innovaties op spelenderwijs worden ontwikkeld.

Om het GPTW-certificaat te bemachtigen, beoordeelden de medewerkers van Triple de organisatie op vijf dimensies: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Deze factoren samen vormen de Trust Index. GPTW is een belangrijke maatstaf voor organisaties die investeren in een positieve werkomgeving.

Bij Triple staan cultuur en mensen voorop. Uit het onderzoek onder alle medewerkers kwam naar voren dat maar liefst 95 procent Triple als een Great Place to Work ziet. De meest genoemde redenen hiervoor zijn de unieke cultuur, de vrijheid en verantwoordelijkheid die medewerkers ervaren, en de kansen voor persoonlijke ontwikkeling.

Er heerst een hechte vriendencultuur bij Triple, waarbij tal van leuke activiteiten worden georganiseerd, zoals gamen, sporten en werken aan hobbyprojecten. In deze stimulerende omgeving krijgen medewerkers alle ruimte om het beste uit zichzelf te halen en de meest effectieve oplossingen voor hun klanten te creëren. Bovendien biedt Triple een uitgebreid ontwikkelingsprogramma om de persoonlijke groei van medewerkers verder te bevorderen.

Marloes Zonneveld, HR en Recruitment Manager bij Triple, zegt: “Bij Triple hebben we een positieve werkcultuur altijd al hoog in het vaandel staan. Uiteindelijk is deze certificering niet het doel, maar het feit dat onze medewerkers Triple zien als een Great Place to Work natuurlijk wel. We werken er dagelijks hard aan om voor onze werknemers een top werkgever te zijn en zijn trots dat dit ons dag in dag uit lukt.”

Speelsheid als motor voor innovatie
Triple is een digitale partner voor veel verschillende merken en heeft aan de wieg gestaan van bekende digitale Nederlandse innovaties. Zo introduceerde Triple als eerste in Nederland videostreaming naar mobiele telefoons, ontwikkelde het de Buienradar-app en tilde het Videoland naar het digitale tijdperk. Triple werkt met vooraanstaande merken zoals VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET, Talpa, ANWB en Max Verstappen.

Bron: Triple/BM

Bericht delen