Ook T-Mobile gaat Viaplay aanbieden
donderdag 3 februari 2022

Ook T-Mobile gaat Viaplay aanbieden

Op dinsdag 1 maart lanceert Nordic Entertainment Group (NENT) haar streamingdienst Viaplay in Nederland. Vanaf dan zal T-Mobile zijn klanten vier maanden gratis Viaplay toegang aanbieden in combinatie met een nieuw T-Mobile vast abonnement. T-Mobile zal de streamingdienst later ook beschikbaar maken als add-on abonnement in hun TV en internet pakketten.

Leo Hensen, Marketing Director T-Mobile Nederland: “We zijn trots op onze overeenkomst met Viaplay. T-Mobile is de snelst groeiende provider in Nederland en met deze samenwerking kunnen we onze klanten de beste ervaring bieden die er is met geweldige Viaplay Originals, het beste van Hollywood en natuurlijk premium live sports.”

Viaplay beschikt over een ruim en divers aanbod aan sport, zoals Formule 1 met nationale held Max Verstappen en PDC Darts met drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen. Daarnaast zijn ook de Matchroom snooker- en poolevenementen en alle KSW mixed martial arts toernooien te zien via de streamingsdienst. Voetballiefhebbers kunnen genieten van Bundesliga voetbal, vrouwenvoetbal uit de Italiaanse A-serie en de Zweedse Damallsvenskan. Vanaf augustus 2022 wordt dit rijtje aangevuld met Premier League voetbal. 

Kim Poder, Chief Commercial Officer NENT Group: “Over slechts een paar weken kunnen Nederlandse kijkers het unieke aanbod van Viaplay zelf ervaren. We kijken ernaar uit om samen te werken met T-Mobile in Nederland en hun klanten toegang te bieden tot onze services.”

In Nederland kan een Viaplay abonnement direct afgesloten worden bij Viaplay of via verschillende partners. Een breed scala aan devices en platforms zullen Viaplay in Nederland ondersteunen, waaronder smart TV’s, iOS en Android smartphones en tablets, Chromecast en Apple TV, en pc en Mac. 

Bron: T-Mobile/BM

Bericht delen