Online.nl start nieuwe campagne
zaterdag 29 april 2023

Online.nl start nieuwe campagne

Op maandag 1 mei lanceert internet- en tv-aanbieder Online.nl een landelijke radiocampagne. De campagne Je ziet meer met Online.nl speelt in op het complete en onderscheidende aanbod.

Online.nl biedt klanten naast internet meer dan 80 tv-zenders en bovendien standaard Film1, ESPN Compleet en CANAL+ Films & Series. In de radiocampagne roept presentator Dennis Weening op om minder te praten en meer te kijken. Naast Weening is ook radio-dj Giorgio Hokstam te horen.

De radiocampagne is onder andere te horen bij SLAM! en 100% NL en wordt ondersteund met outdoor, online video’s, display en social uitingen. Hierin zien we letterlijk een persoon die zijn ogen uitkijkt door het uitgebreide aanbod van Online.nl. De campagne is ontwikkeld in samenwerking met creatief bureau Higuita. Top Format heeft de opnames en de stemcasting verzorgd.

Countrymanager Alco de Jong: “In het drukke speelveld waar Online.nl zich in bevindt zijn wij onderscheidend in het meest complete contentaanbod dat standaard wordt meegeleverd. Steeds meer huishoudens in Nederland hebben een abonnement op twee of meer streamingdiensten. Bij Online.nl is dat niet nodig, want iedereen krijgt standaard het ruimste aanbod lineaire zenders (waaronder BBC First, Dreamworks en History Channel) en vier reclamevrije zenders van Film1. Dus je ziet echt meer met Online.nl.”

Bron: Online.nl/BM

Bericht delen