ODMedia werkt samen met M7 Group
dinsdag 23 november 2021

ODMedia werkt samen met M7 Group

Om haar positie op de internationale markt verder te benadrukken, heeft ODMedia vandaag aangekondigd een overeenkomst te hebben getekend met de Europese betaal-tv-aanbieder M7 Group.

Binnen de overeenkomst zal ODMedia technische diensten leveren voor een brede selectie van films en tv-series van verschillende contenteigenaren, zoals StudioCanal, Dutch Core en VRT, voor het SVOD-aanbod van M7 Group. Binnen de deal zal ODMedia maandelijks content verwerken voor M7 Group.

Sjef Pijnenburg, CEO van ODMedia: “We zijn erg trots op dit contract. ODMedia heeft zijn samenwerking met M7 Group uitgebreid om hen te voorzien van onze gerenommeerde technische diensten binnen de hoge kwaliteitseisen die daarbij komen kijken. Deze overeenkomst breidt onze scope verder uit qua het bedienen van multinationale operators zoals M7, en we kunnen niet blijer zijn.”

ODMedia, opgericht in 2004 door Sjef Pijnenburg, heeft strategische partnerships met alle wereldwijde OTT-platformen en heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Polen, Benelux, Zuid-Afrika, Scandinavië, de MENA-regio en in het onlangs aangekondigde Australië.

Naast het aanbieden van het volledig ontzorgen binnen alle aspecten van het technische leverproces, fungeert ODMedia ook als een aggregator voor de verschillende wereldwijde, internationale en nationale platformen. Daaronder valt het beheer van digitale rechten, het monotizen van content, het cultiveren van de target audience en cross-promotie. Ook het beheer van lineaire en niet-lineaire kanaalweergave voor SVOD, AVOD en TVOD valt binnen de scope.

Bron: ODMedia/BM

Bericht delen