Nieuwe regie Stichting AKN live
Dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe regie Stichting AKN live

De nieuwe vaste regie van Stichting AKN is met de productie van het KRO-NCRV programma Jacobine op zondag succesvol operationeel gegaan. Stichting AKN positioneert zich steeds meer als white label studio waarbij alle programma’s in haar studio’s worden gemaakt, ongeacht om welke omroep het gaat.

NEP The Netherlands bouwde hiervoor in de TV-studio in het MediaGebouw aan de ‘s-Gravelandseweg 80 een vaste regieruimte om onder meer duurzamer en flexibeler te kunnen produceren. De door NEP geregistreerde programma’s Zapplive (KRO-NCRV) en Opsporing Verzocht (AVROTROS) gaan respectievelijk zaterdag 21 en dinsdag 24 oktober met de nieuwe regie live on air.

De regieset is de afgelopen periode gebouwd en volledig ontsloten op het LiveCenter van NEP en op haar core infrastructuur, waardoor NEP in het MediaGebouw ook een groot scala aan nieuwe diensten kan inzetten. Dankzij deze koppeling zijn de producties die in de TV-studio van AKN worden uitgevoerd bovendien redundant, inclusief 24/7 monitoring met NEP’s systeem GrandCentral.

Bron: NEP

Bericht delen