Nieuw pand voor Point of View Media
dinsdag 16 januari 2018

Nieuw pand voor Point of View Media

Mediabedrijf Point of View Media heeft een nieuw onderkomen aan de Bergweg in Hilversum. De nieuwe locatie van het bedrijf dat dit jaar 15 jaar bestaat, is feestelijk geopend met hulp van Emiel Lensen, bekend van het wereldberoemde magic duo Rob & Emiel, StreetMagic en de Zapp Magic Battle.

De verhuizing naar een groter pand past binnen de ambities van het bedrijf. Zo heeft het monumentale pand zes uitgebreide edit suites, een kleurcorrectie suite en een studio van zeventig vierkante meter. “In ons oude onderkomen aan de Vaartweg was te weinig ruimte om door te groeien, zowel in producties als in aantal medewerkers. Ons nieuwe pand biedt uitgelezen mogelijkheden voor groei, maar bijvoorbeeld ook voor het in-huis produceren van nieuwe studioprogramma’s”, aldus Aart-Jan Aantjes, eigenaar van Point of View Media.

Point of View Media is een mediabedrijf dat haar wortels heeft in de postproductie van televisieprogramma’s. Zo verzorgt het bedrijf al jarenlang de montage voor diverse televisieprogramma’s van Omroep Max, EO en AVROTROS. Daarnaast produceert Point of View Media StreetMagic en Zapp Magic Battle in opdracht van AVROTROS en maakt het opdrachtfilms voor diverse bedrijven en non-profitinstellingen.

Bron: POVM/BM

Bericht delen