dinsdag 16 januari 2018

NEP en NH Hotel openen Studio Amsterdam Zuid

Met de eerste webcastproductie van PWC hebben Hotelketen NH Hotel Group en NEP The Netherlands hun multimediastudio in Hotel NH Amsterdam Zuid geopend. De studio, beschikbaar voor het produceren en uitzenden van webcasts en online videoproducties bevindt zich op steenworp afstand van de Zuidas.

Met deze studio komen de partijen tegemoet aan de groeiende vraag naar professionele multimediafaciliteiten ten behoeve van e-learning, (financiële) presentaties, lanceringen en online seminars. De multimediastudio is ingericht in een aparte vleugel van hotel NH Amsterdam Zuid, aan de Van Leijenberghlaan. Door de samenwerking tussen NEP en NH Amsterdam Zuid is er voor gasten een full service pakket aan faciliteiten beschikbaar, zoals de laatste digitale registratietechnieken, green screen mogelijkheden, een lichtplafond en een basisdecor, waardoor de studio naar eigen huisstijl gebrand kan worden. Ook aparte ‘executive lounges’ voor ontvangst en productie, een uitgebreid culinair aanbod, hotelovernachtingen en een persoonlijke shuttle vanaf de bedrijfslocatie behoren tot de mogelijkheden.

Christa Rompas, Communicatie National Office van PWC is tevreden met de nieuwe studio: “De studio is goed bereikbaar, voorzien van goede parkeergelegenheid en de catering is keurig verzorgd. Ook zijn er goede faciliteiten voor de deelnemers en kunnen wij in een aparte ruimte met snelle wifi verbinding nog wat werk doen, even ontspannen of net iets langer blijven voordat je naar een nieuwe afspraak moet. Het is een mooie studio voorzien van green screen en ik vind het erg fijn dat er een aparte regieruimte is waar ik als klant bij kan zitten en de productie goed kan meemaken.”

Bron: NEP/Broadcast Magazine

Bericht delen