dinsdag 16 januari 2018

MyBit breidt uit op het Mediapark

MyBit Multimedia Development verhuist per 1 januari naar een nieuwe locatie op het Media Park. Na een halfjaar verschillende opties te hebben uitgewerkt, is definitief besloten om op het Media Park verder door te groeien. MyBit betrekt ruim 1000m2 in gebouw Gateway B naast RTL.

MyBit ontwikkelt hoogwaardige software in opdracht van omroepen, overheden en bedrijven. De afgelopen jaren is MyBit gegroeid naar 50 medewerkers en met oog op de toekomst is een verhuizing een logische stap.

De verhuizing is onderdeel van de strategie van MyBit om de groeiende vraag naar hoogwaardige softwareontwikkeling te kunnen faciliteren. “Als software ontwikkelbedrijf is een nauwe samenwerking tussen onze relaties en de verschillende ontwikkelafdelingen belangrijk,” aldus directeur Marcel Flipse. “Een centrale ligging van het Media Park, de technische faciliteiten en een fijne werkplek zijn hiervoor vereist. Het Media Park blijkt in staat ons hierin te voorzien.”

Ook het Media Park is blij om MyBit een goed nieuw onderdak te kunnen bieden. COO van het Media Park, Mark Achterberg: “MyBit hebben we de afgelopen jaren zien groeien als ICT-dienstverlener. Dat maakt MyBit nu het grootste onafhankelijke software-ontwikkelbedrijf van het Media Park en het is goed dat wij weer hebben kunnen anticiperen op de gewijzigde huisvestingsvraag van MyBit.”

Bron: MyBit/Broadcast Magazine

 

Bericht delen