KPN zet ESPN in basispakket bij Digitenne
zondag 20 november 2022

KPN zet ESPN in basispakket bij Digitenne

Voetbal kijken wordt voor Digitenne klanten nog leuker. Vanaf 1 januari 2023 voegt KPN het open kanaal van ESPN toe aan de zenderlijst. Daardoor is ESPN 1 voor alle Digitenne kijkers gratis beschikbaar en kunnen echte sportliefhebbers het tweede en derde ESPN kanaal toevoegen als extra zenderpakket.

“Met een mooie sportieve winter in aantocht, ben ik blij dit nieuws te kunnen delen”, zegt Gijs Isbouts van Digitenne. “KPN TV-klanten zijn al vertrouwd met ESPN in het basispakket, nu zitten sportliefhebbers ook bij Digitenne helemaal goed.”

Het open kanaal ESPN 1 is straks te zien op kanaal 14. Digitenne klanten die een betaald ESPN abonnement afnemen, kunnen ESPN zenders 2 en 3 bekijken via kanaal 25 en 26. “Daarmee zijn straks alle Eredivisie wedstrijden ook voor Digitenne kijkers beschikbaar”, aldus Gijs Isbouts. Omdat Digitenne hiervoor gebruik maakt van frequentieruimte verdwijnt muziekkanaal Xite (kanaal 27), die tot nu toe als bonuszender werd aangeboden.

Digitenne is een Nederlands netwerk voor digitale radio en televisie via de ether. De hiervoor gebruikte standaard is DVB-T2 HD.

Bron: KPN/BM

Bericht delen