KPN maakt Formule 1 kijken gratis voor nieuwe klanten
donderdag 27 januari 2022

KPN maakt Formule 1 kijken gratis voor nieuwe klanten

KPN hoopt nieuwe klanten binnen te halen door hen de Formule 1-uitzendingen van Viaplay gratis aan te bieden. Daarnaast geeft de provider bestaande klanten korting op Viaplay.

De videodienst Viaplay van het Zweedse bedrijf Nordic Entertainment Group (NENT) start in maart met het aanbieden van de uitzendingen van de Formule 1 in Nederland, nadat NENT hiervoor vorig jaar de rechten bemachtigde. Het normale abonnement op de streamingdienst kost 13,99 euro per maand, maar onder andere KPN en Ziggo gaan Viaplay met kortingen aanbieden.

KPN maakte vandaag bekend dat nieuwe klanten die overstappen naar het bedrijf ‘het hele Formule 1-seizoen gratis kunnen kijken met Viaplay’. Op 20 maart is de eerste race van het nieuwe F1-seizoen. Bestaande KPN-klanten krijgen korting op Viaplay. De introductieprijs is 9,99 euro per maand, later wordt dat 13,99 euro. Klanten die zowel vast internet als een mobiel abonnement hebben bij KPN krijgen 5 euro korting per maand.

Volgens Jochem de Jong, director partnerships bij KPN, is de belangstelling voor Viaplay ‘erg groot’ bij zowel bestaande als nieuwe klanten. “We zijn blij hen te kunnen verwelkomen met een aantrekkelijk aanbod als startschot van het nieuwe F1-seizoen.”

De afgelopen jaren was de Formule 1 bij Ziggo Sport te zien, wat voor klanten van de provider gratis was.

Bron: RTL Nieuws/KPN/BM

Bericht delen