Dinsdag 16 januari 2018

Heynen viert haar 65-jarig bestaan

In 1951 zag Heynen-oprichter Leon Heijnen de kans om zich als ingenieur te verzelfstandigen en richtte hij in Venlo ingenieursbureau Heynen op. Al snel ontwikkelde Heynen zich van ingenieursbureau tot technische handelsorganisatie.

Inmiddels werkt Heynen met 45 collega’s vanuit eigen kantoren in Heijen (Nederland), Houthalen (België) en Luxemburg (Luxemburg). Heynen biedt de oplossingen van zo’n 60 verschillende fabrikanten die allemaal hun eigen specialisatie hebben. Deze worden ingezet bij ontwikkelaars en fabrikanten van elektronica, telecom- en ICT-bedrijven, radio- en tv-omroepen, het leger en de energiesector.

Vaak komt er een nauwe samenwerking tot stand tussen Heynen, de klant en de fabrikant. Er zijn leveranciers die zich al meer dan 60 jaar aan Heynen verbonden hebben en klanten waar al meer dan 60 jaar onafgebroken mee wordt samengewerkt. Heynen is een grote speler in een aantal niche markten en is continue bezig met vernieuwende technologie en wat haar klanten hiermee kunnen bereiken.

Lennart Heijnen, directeur en derde generatie Heijnen bij Heynen: “Klanten kiezen voor de bijzondere en specialistische producten van de leveranciers in ons portfolio samen met het advies dat we ze daarbij geven en de technische en logistieke ondersteuning. Met name de laatste jaren zijn we steeds meer voor onze klanten gaan doen. Naast het leveren van een product ondersteunen we ze met hun interne processen en nemen we taken van ze over.”

Bron: Heynen/Broadcast Magazine

Bericht delen