Dinsdag 16 januari 2018

Facility House kiest voor Grass Valley

Facility House Multicam heeft haar bestaande pakket camera’s uitgebreid met 6 Grass Valley LDX80-Elite camera’s op het Triax 3G platform.

De LDX camera’s gelden momenteel als de meest geavanceerde systeemcamera’s op de markt en hebben als voordeel dat de camera kan switchen tussen diverse HD opnamenormen. Een ander groot voordeel van deze camera’s is de lichtgevoeligheid door het gebruik van CMOS optische blokken. Dit kan leiden tot een energiebesparing met betrekking tot het gebruik van licht.
Door deze keuze continueert Facility House haar samenwerking met Grass Valley als (multicam)camera leverancier en wordt bovendien een gefaseerde vervanging binnen dit merk in gang gezet. De cameraketens werden door D&MS geleverd compleet met Large Lens Adapters en OLED viewfinders. Op donderdag 1 september worden de nieuwe camera’s tijdens de open dag van Facility House gedemonstreerd in combinatie met LED studiolicht. D&MS leverde onlangs ook al een zestal Grass Valley LDX80 camera’s aan Desmet Studio’s Amsterdam.

Bron: Facility House

 

Bericht delen