dinsdag 16 januari 2018

Facility House blijft op het Media Park

Facility House heeft haar huurovereenkomst op het Media Park verlengd. Het bedrijf is gevestigd in kantoorgebouw The Matrix en heeft daar in totaal ruim 625 m2. Facility House is een full-service facilitair mediabedrijf dat opnamen en montage verzorgt van tv-programma’s als College Tour, Floortje naar het einde van de wereld en Grillmasters.

Frank Vugs (directeur Facility House): “De uitstraling van The Matrix, zowel het exterieur als het interieur, past bij de dynamiek van de media-industrie en het karakter van Facility House: eigenzinnig en creatief. Bovendien is de IT-infrastructuur op het park optimaal. Voor ons een logische en strategische keuze om ook de komende jaren op het Media Park gevestigd te blijven.”

Mark Achterberg (COO Media Park Management) noemt de langjarige verbintenis een duidelijk signaal: “Facility House heeft het Media Park sinds 2012 als thuisbasis gekozen. Deze langjarige verlenging spreekt wederom vertrouwen uit.”

Facility House huurt ook het naastgelegen gebouw The Red House, waar de camera-uitgifte plaatsvindt. The Red House werd in 2001 door architect Jouke Post van ‘xx Architecten’ ontworpen volgens de IFD methode: Industrieel Flexibel Demontabel bouwen. In 2002 ontving het gebouw de Job Dura prijs. Eerder stond het gebouw 5 jaar in Rotterdam waar het dienst deed als Kinderkunsthal Villa Zebra/ Vervolgens verhuisde het gebouw voor een aantal jaren naar Hoogvliet als tijdelijk gebouw voor een school. Sinds 2013 staat het op het Media Park.

Bron: Facility House/Broadcast Magazine

Bericht delen