FabriQ Media Group en OnlineWebinar.com slaan handen ineen
donderdag 25 januari 2024

FabriQ Media Group en OnlineWebinar.com slaan handen ineen

Een opwindend hoofdstuk begint in de wereld van webinars, want FabriQ Media Group en OnlineWebinar.com hebben hun krachten gebundeld om een nieuw tijdperk van full-service webinars te ontketenen.

De twee bedrijven hebben een gezamenlijke oplossing gecreëerd. Bij FabriQ Media Group staat één contactpersoon paraat om de klant van A tot Z de meest uitgebreide begeleiding te bieden. Het is persoonlijk, het is toegewijd, het is alles wat je nodig hebt voor een vlekkeloze webinar-ervaring.

Met een indrukwekkende staat van dienst van 10 jaar heeft FabriQ Media Group bewezen een toonaangevende dienstverlener te zijn voor diverse klanten die meer willen dan de standaard live-registraties. Aan de andere kant zijn de oprichters van OnlineWebinar.com ware pioniers op het gebied van interactieve en data-gedreven webinars. Samen zetten ze een nieuwe standaard waardoor de verwachtingen van full-service webinars naar nieuwe hoogten worden gebracht.

Wat deze samenwerking echt onderscheidt, is de synergie tussen het ideale plaatje, waardevolle deelnemersdata, deskundige begeleiding, een superstabiele state-of-the-art webinar-tool, betrokken interactie met deelnemers, zorgvuldige ontvangst van sprekers en moderatoren, het aanwakkeren van het webinar-vuur, en de flexibiliteit van bestaande studio’s of studio’s op locatie. Dit maakt de samenwerking tussen deze marktleiders bijzonder.

Ongeacht de grootte van het bedrijf kunnen zowel grote als kleine ondernemingen volledig vertrouwen op de gecombineerde expertise van FabriQ Media Group en OnlineWebinar.com. Deze samenwerking belooft elke webinar-ervaring naar grote hoogten te tillen, met oog voor elk detail en een focus op kwaliteit.

Bron: FabriQ Media Group/BM

Bericht delen