dinsdag 16 januari 2018

EndemolShine verlengt samenwerking met Chain

EndemolShine verlengt de samenwerking met Chain. De afgelopen vier jaar werkten beide partijen al nauw samen in het kader van de studiofaciliteiten bij EndemolShine in Amsterdam, ten bate van de uitzendingen van Fox Sports. Chain levert daar de belichters, live-audio en licht hardware voor de studio-operatie.

Zo werd jaren geleden, toen FOX Sports haar studio intrek nam bij EndemolShine in Amsterdam, als één van de eersten in Nederland geïnvesteerd in een volledig energiezuinig Desisti LED fresnel lichtplafond. Nu, vier jaar later, heeft EndemolShine besloten om de samenwerking met Chain de komende jaren voort te zetten. Om ook in de komende jaren up-to-date te blijven is eerste generatie Desisti LED deze zomer vervangen door de nieuwste generatie LED fresnels van Desisti. Verder is voor de aansturing van dit lichtplafond ook voor een upgrade gekozen in de vorm van het GrandMa besturingsplatform.

Chain: “wij zijn verheugd ook de komende jaren te mogen meewerken aan de continuïteit van de FOX Sports programmering. Het is mooi dat onze inspanningen van de afgelopen jaren worden beloond met een voortzetting van de prettige samenwerking met EndemolShine.”

EndemolShine:  “De afgelopen jaren hebben we met veel plezier samengewerkt met Chain, dat ons continuïteit, creativiteit en vertrouwen heeft geboden in zowel techniek als de mensen achter de techniek. We zijn dan ook blij dat we deze samenwerking de komende jaren voort zullen zetten.”

Bron: Chain/BM

Bericht delen