EndemolShine tot 2025 in MediArena
dinsdag 17 juli 2018

EndemolShine tot 2025 in MediArena

EndemolShine Nederland heeft de huurcontracten van de MediArena voor studio’s en kantoren met nog eens vijf jaar verlengd. Dit betekent dat de onderneming in ieder geval tot juli 2025 in het moderne pand gevestigd blijft.

Boudewijn Beusmans co-Ceo EndemolShine Nederland: “De huurverlenging geeft aan dat wij met veel vertrouwen naar de toekomst kijken. De studio’s zitten vol met mooie en nieuwe producties, en de combinatie van kantoren in de directe omgeving van die studio’s biedt ons veel mogelijkheden en voordelen.”

EndemolShine Nederland beschikt over zes eigen studio’s. In Studio 1 (2.500 m2) worden grote entertainmentprogramma’s als The Talent Project, The Wall, Big Music Quiz, All You Need Is Love, Miljoenenjacht, Wie Ben Ik en 1 tegen 100 opgenomen. Studio 2 vormt de set van GTST en Studio 3 is de thuisbasis van Nieuwe Tijden. Studio 4 en 5 worden gebruikt voor de Eredivisieprogramma’s van FOX Sports en Studio 6 voor onder andere online producties van Beyond en wat kleinere entertainmentprogramma’s.

Daarnaast zijn er vier regieruimtes. Het hele studiocomplex beslaat 12000 m2. EndemolShine Nederland is onderdeel van EndemolShine Group, ’s werelds grootste onafhankelijke producent van videocontent met 120 bedrijven in 23 landen, waarvan het hoofdkantoor tevens is gehuisvest in de MediArena.

Bron: EndemolShine Nederland/BM

Foto: Geert de Lange

Bericht delen